Днес е премиерата на новия роментична комедия  Билет до Рая“, в

...
Днес е премиерата на новия роментична комедия  Билет до Рая“, в
Коментари Харесай

Четири перфектни екранни двойки и тайната на химията помежду им

Днес е премиерата на новия роментична комедия   „ Билет до Рая “, в която участвата  Джордж Клуни и Джулия Робъртс. С подобен прослойка упованията няма по какъв начин да не са високи. Публиката към този момент няма самообладание да гледа лентата, като се чака тя да сервира неизбежните жанрови клишета в сюжетното си деяние с сексапил, гений и мигане към публиката, която познава доста добре двамата реализатори.

Премиерата на лентата е отличен мотив да си напомним някои от обичаните ни двойки от огромния и дребния екран за последните 20-ина години и да се опитаме да проучваме аргументите в действителност ги обичаме .
 София - градът, който не уважава същинския си празник 17 септ 2022 | Докато столицата на България - София чества своя празник, за поредна година тя е потънала в прахуляк, неуредици,...
На огромния екран: Джордж Клуни и Джулия Робъртс

Двамата носители на „ Оскар “ са образец за  екранна двойка със съвършена химия . В действителността отвън камерата те в никакъв случай да не са били в интимна връзка, а единствено другари – несъмнено, благодарение на забележителните си актьорски качества те елементарно подвигат градуса на очевидното професионално и персонално схващане между тях до степен на романтика.



На огромния екран: Райън Гослинг и Ема Стоун

Динамиката сред Райън Гослинг и Ема Стоун отвън филмовите им облици е доста сходна с тази сред Клуни и Джулия Робъртс: макар доста спекулации, те  в никакъв случай не са били сантиментално обвързани, само че са положителни другари и превъзходни екранни сътрудници . По същия метод те обичат да се заяждат между тях в границите на шегата: Гослинг постоянно го прави просто с неодобрителни погледи към Стоун на аления килим, които са задоволителни да накарат близките да избухнат в смях.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР